ONZE GESCHIEDENIS

Kanka Japan is het resultaat van de verbeelding en de dromen van een eenvoudiger tijd. Oprichter Valter M groeide op met manga en films van de Ghibli-studio’s en leerde al op jonge leeftijd Japanse mythen en legenden kennen terwijl hij de oorsprong van samoerai en shinobi ontdekte.

Deze inspiratie werd gevoed door uren van nauwkeurige studie van de Japanse taal en de gehele Japanse cultuur. Tientallen jaren later, nadat hij zijn eerste reis naar het Land van de Rijzende Zon had gemaakt en de ongelooflijke geschiedenis van het land van dichtbij had meegemaakt, besloot hij zijn passie te verwezenlijken en het voor iedereen tot leven te brengen.

Nu reist Valter de hele Japanse archipel af op zoek naar de beste lokale loten om boetiekcollecties te verrijken. Van Harajuku tot Gion, Tokyo en Kyoto, er is geen plek waar hij niet de beste Japanse producten tegen betaalbare prijzen aanbiedt.

Het doel van Kanka Japan is de Nederlanders kennis te laten maken met de Japanse stedelijke en traditionele cultuur en de van Japan afhankelijke producten aan te bieden die aan hun verwachtingen voldoen.

Door de hele markt te onderzoeken, begonnen we met een eenvoudige vaststelling: het was moeilijk om kleding en accessoires te vinden die voldeden aan de verwachtingen van de grootste liefhebbers van Japan. Het was dan ook voor de hand liggend dat deze winkel werd opgericht.

Geboren uit een project dat de maker al in gedachten had sinds hij in 2019 in Japan aankwam, is Kanka Japan erin geslaagd om deze passie te verspreiden in Nederland, maar ook in Scandinavië en de rest van Europa.

Ontdek onze bestsellers zonder verder uitstel!